Mijn Online Inkomen – Start hier

Ik ben Edwin en ben een aantal jaar geleden gestart met deze website. Als je zelf ook online geld wilt gaan verdienen of dit al doet, dan kan mijn website zeker nuttig zijn. Veel tips en trucs zijn voor mensen die nog willen beginnen of net starten. Voor ondernemers die langere tijd bezig zijn is het ook leuk om te lezen hoe ik te werk ga. Ik probeer alles zo transparant mogelijk te houden en deel mijn online inkomen zo gedetailleerd mogelijk. Mocht je mij direct willen spreken, dan kun je altijd via Facebook een bericht achterlaten. Meer over mij kun je op de pagina “over mij” lezen.

Hoe ben ik begonnen?

Ik heb 12 jaar lang bij de Albert Heijn gewerkt. Begonnen als parttime vakkenvuller naast de middelbare school en heb mezelf in korte tijd opgewerkt naar teamleider en vervangend assistent supermarktmanager.

Tijdens mijn parttime periode bij de AH ben ik gaan studeren (eerst Toerisme en daarna Management Economie en Recht). Bij de tweede studie werd ik heel erg ziek. De diagnose Myasthenia Gravis werd na een half jaar ziek zijn bij mij gesteld. Daarna volgden veel ziekenhuisopnames en bezoeken aan specialisten. In dit tijd kon ik mijn normale werk in de supermarkt niet meer uitvoeren.

Schrijven was altijd al een hobby van mij. Ik kwam terecht op de review website Ciao-Shopping. Hier begon ik met korte reviews schrijven. Hier verdiende ik een klein bedrag mee per maand. Ook werden mijn reviews regelmatig uitverkozen tot de 10 diamanten reviews per maand. Dit leverde ook nog eens 25 tot 35 euro extra per maand op.

Schrijven voor Infonu

Via een reviewschrijfster kwam ik terecht op de website Infonu.nl. Hier startte ik met schrijven van artikelen. In totaal heb ik hier bijna 500 artikelen geschreven. Dit levert mij nog steeds geld op. De onderwerpen die het meest bezocht werden ben ik om gaan toveren tot websites in eigen beheer. Ik heb alles zelf aangeleerd. Nu verdien ik voldoende per maand om rond te komen. In Augustus 2017 ga ik samen met mijn vriendin reizen door Europa voor minimaal een jaar. Deze reis kun je volgen op Europetrip.nl.

Schrijven voor InfoNuSchrijven voor InfoNu levert mij nog steeds tussen de 200 en 300 euro per maand op aan Adsense en affiliate inkomsten. Best gek eigenlijk, omdat ik mijn laatste artikel in 2014 heb geschreven. Het is best makkelijk om geld te verdienen met InfoNu. Meld je dus snel aan en begin met het schrijven van artikelen! 

Na (of voor) het aanmelden kun je op de website een uitgebreide tour krijgen. Hier leer je hoe je kunt starten met artikelen schrijven. InfoNu werkt in het kort als volgt:

  • Meld je aan via deze link
  • Je schrijft een artikel
  • Het artikel plaats je in jouw account
  • De redactie keurt het artikel
  • Bij afkeuring krijg je een aantal punten die eventueel verbetert moeten worden
  • Bij goedkeuring staat jouw tekst direct op de website
  • Na een paar goedgekeurde artikelen kun je via Google Adsense aanmelden en worden er advertenties weergeven bij jouw artikelen
  • 50% van de inkomsten mag je houden!

Wat ga je niet leren of lezen op Mijn Online Inkomen?

Een snel rijk methode

Ik werk al jaren online en heb hier veel tijd ingestoken. Gemiddeld werk ik tussen de 32 en 48 uur per week. Een groot deel van mijn inkomen kan ik passief noemen. Hier besteed ik per maand geen tijd meer aan. Het grootste deel echter moet ik actief mee bezig blijven. Ik ben niet snel rijk geworden en beloof deze methode ook niet aan jou. Op Mijn Online Inkomen leg ik alleen uit hoe ik dingen aanpak en hoeveel ik daarmee verdien.

Hoe ik voor jou een website kan maken

Ik probeer zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven hoe ik dingen aanpak. Ik maak echter geen websites in opdracht voor je en ik zal ook geen linkbuilding voor je toepassen. Wil je echter meer tips hebben of heb je een vraag over een onderwerp, dan kun je reageren onder het bericht, een mail sturen via het contactformulier of een bericht sturen op Facebook. Als ik kan helpen met tips geven, dan doe ik dat graag. Je zult alles wel zelf moeten uitvoeren, want daar leer je het meeste van.

Alle niches waarmee ik geld verdien

Ik ben erg open over mijn inkomen en over hoe ik alles aanpak. Ik geef echter niet al mijn niches en websites vrij. Een aantal niches hebben namelijk erg weinig concurrentie en dat wil ik ook graag zo houden. Een groot aantal niches geef ik wel vrij, omdat ik denk dat je daar veel van kunt leren

Hoe ga jij starten?

Wil je starten met online werken, dan kun je de stappen die ik in het verleden heb genomen ook nemen. Hieronder vind je een verzameling van nuttige links naar artikelen en tools die jou kunnen helpen.

YourHosting  – Hosting die ik vertrouw

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. Zij zijn – met 1,1 mln. geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland. Ik registreer hier vaak losse domeinnamen en heb ook een WordPress basis hosting lopen bij deze provider.

Bekijk Yourhosting

Hosting wordpress

Handige Tools

Om mijn websites te hosten heb ik goede hosting nodig. Ook gebruik ik veel gratis en betaalde tools om bijvoorbeeld mijn ranking in de zoekmachine in de gaten te houden of om keywords te zoeken voor nieuwe websites. Alle tools die ik gebruik op een rij.

Bekijk alle tools

Nieuwe niche

Een nieuwe niche starten of een eigen website beginnen om daarmee geld te verdienen kan lastig zijn. Daarom heb ik een reeks artikelen gemaakt waar ik uitleg hoe ik dat precies aanpak. Je leest o.a. hoe ik mijn niches zoek en de website maak en hoe ik daar geld mee verdien.

Bekijk de artikelen

Online inkomen

Wil je weten hoeveel geld ik precies verdien met mijn online werkzaamheden? Dan kun je de income reports lezen. Hier lees je precies waar ik mijn geld mee verdien, hoeveel ik verdien en waar het geld allemaal vandaan komt. Deze probeer ik maandelijks te schrijven.

Bekijk income reports