Home Geld online verdienen Artikelen schrijven Schrijven voor InfoNu

Schrijven voor InfoNu

1454
0
DELEN

Ik ben sinds 2012 lid van de website InfoNu.nl . Op deze website is het mogelijk om gratis zelfgeschreven artikelen te plaatsen. Bij deze artikelen worden advertenties weergegeven door het advertentienetwerk van Google. Dit netwerk heet Adsense, en is voor veel van mijn eigen websites ook een belangrijk verdienmodel. In een latere blog zal ik uitleggen hoe Adsense werkt en hoe je veel geld kunt gaan verdienen door zelf advertenties te plaatsen op bijvoorbeeld jouw website, blog of YouTube-kanaal.

Inkomsten uit InfoNu

Infonu houdt 50% van de inkomsten uit advertenties voor zichzelf. Dit lijkt misschien een erg hoog percentage, maar dat is het eigenlijk niet. Heb je zelf totaal geen verstand van het maken van websites en hoe je het beste hoog in de resultaten bij Google kunt komen? Geen probleem! InfoNu neemt al dit werk van jou over. Ik denk dat iedere Nederlander met een internetverbinding wel eens op een InfoNu artikel terecht is gekomen. Ze staan namelijk erg hoog bij Google, en vaak nemen ze zelfs de felbegeerde nummer 1 positie in. Mijn 500 artikelen ranken ook behoorlijk goed.

Op InfoNu is ook altijd een prijzenloterij! Op het moment maak je kans op een Bol.com cadeaubon van €200! Wat je er voor moet doen? Aanmelden en beginnen met artikelen schrijven!

Rond november 2014 had ik slechts 75 artikelen op InfoNu staan. Sinds ik besloten heb om mijn baan op te zeggen, ben ik ook een stuk actiever geworden op InfoNu. Ook al houden zij 50% van de inkomsten zelf, is het voor mij nog steeds de moeite waard om een stuk passief inkomen op te bouwen. En het is ook wel eens lekker om geen zorgen te maken over ranken op Google, de juiste plek van advertenties, het aantal bezoekers, en allerlei andere ‘zorgen’ die ik voor mijn eigen websites wel heb.

Reviews schrijven op Ciao

Nadat ik ooit begon met schrijven op de website Ciao-shopping, kreeg ik de uitnodiging van Suzanne om eens InfoNu uit te proberen. Ik heb mij direct aangemeld door op haar affiliate link te klikken. Zij krijg nog iedere maand 5% van de inkomsten die ik verdien. Hier merk ik echter niets van!

Voorbeeld:

Jij meldt je via mijn InfoNu link aan en registreert je direct. Je begint snel met schrijven van het eerste artikel. Voordat je het weet heb je tien artikelen goedgekeurd (ja, de redactie keurt eerst jouw artikel) op de website staan. Je meldt je aan bij Google Adsense en begin langzaamaan wat geld te ontvangen met jouw artikelen. Infonu krijgt in dit voorbeeld 45% van de inkomsten, ik 5% en jij ontvang nog steeds de 50%. De manier van aanmelden (op welke link je drukt) haalt niets uit voor de inkomsten die jij in de toekomst ontvangt!

Mijn inkomsten uit InfoNu

Maandelijks verdien ik tussen de 250 en 450 euro. Gemiddeld krijg ik rond de 22ste van iedere maand 350,00 euro op mijn rekening gestort van Google. In mijn gedetailleerde maandelijkse rapporten kun je precies zien hoeveel geld ik verdien met het schrijven van artikelen op InfoNu.

Ik krijg vaak de vraag hoe het komt dat ik maandelijks geld via InfoNu krijg, zonder dat ik zelf soms maandenlang niets doe voor de website. Een korte uitleg:

Na het schrijven van een artikel op InfoNu, moet je deze ter keuring aanbieden. De redactie van de website keurt het artikel. Artikelen die niet aan de voorwaarden van de website (te vinden in het helpcenter, nadat je bent aangemeld) voldoen, worden afgekeurd en voorzien van commentaar. Je kan daarna het artikel verbeteren en opnieuw aanbieden bij de redactie.

Nadat een artikel geplaatst is op de website worden er voor bezoekers op het artikel advertenties weergegeven.

InfoNu-Advertenties

Advertentiesoorten

Je ziet hier dat er drie soorten advertenties bij een artikel aan de bovenkant staan.Als een bezoeker het artikel heeft gelezen, krijgt hij of zij onderaan nog een advertentie voorgeschoteld. Op de afbeelding (klik voor groot), zie je ook affiliate advertenties staan. Dit is nog niet voor iedereen toegankelijk, dus kijk niet vreemd op als jij deze mogelijkheid nog niet hebt!

InfoNu-Advertentie-onderkant

Het artikel dat je op de screenshot ziet heet: “Afvallen met Smart Bar: eiwitrijk tussendoortje en is geschreven door Infoteur Writingsuus.

Heb je je via mijn link aangemeld op InfoNu en heb je vragen of hulp nodig? Laat dan een reactie achter met je gebruikersnaam en je vraag! Ook kun je contact met mij opnemen via: edwin[at]mijnonlineinkomen.nl. Ik help je graag!

DELEN
Vorig artikelIncome Report: Juni 2015 – €10179,02
Volgend artikelDeel 1: Een nieuwe niche vinden
Ik ben Edwin en inmiddels ben ik 29 jaar oud. Sinds begin 2015 heb ik mijn werk opgezegd en ben begonnen als ZZP’er. Mijn inkomen haal ik uit mijn websites, met affiliate marketing, klein beetje SEO advies en tekstschrijven in opdracht. Middels dit blog probeer ik jullie op de hoogte te houden van mijn inkomsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here