Home Over mij

Over mij

Hoi ik ben Edwin!

Inmiddels ben ik 29 jaar oud. Sinds begin 2015 heb ik mijn werk opgezegd en ben begonnen als ZZP’er. Mijn inkomen haal ik uit mijn websites, met affiliate marketing, klein beetje SEO advies en tekstschrijven in opdracht. Middels dit blog probeer ik jullie op de hoogte te houden van mijn inkomsten. Op deze pagina probeer ik een aantal veelgestelde vragen te beantwoorden. Mocht je na het lezen van deze pagina toch vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op!

Wie ben ik?

Ik ben geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Ik heb altijd gezegd dat ik het ‘dorp’ zo snel mogelijk zou gaan verlaten als ik op mezelf ging wonen. Het is toch anders gelopen. Rond 2012 heb ik een huis gekocht buiten het centrum van de stad. Daar woon ik tegenwoordig samen met mijn vriendin. Ook hebben wij een hond, Eddie, een adoptiehond uit Bulgarije. Een hele lieve herderkruising, die soms wat neurotisch en angstig kan zijn… Mijn vriendin werkt parttime op een basisschool en schrijft daarnaast online over fashion. In augustus 2017 starten wij met een grote reis rond Europa.

Europetrip

Onze grote reis hebben wij omgedoopt tot Europetrip (nee, niet Eurotrip). Op de website genaamd Europetrip.nl kun je ons volgen. Wij hebben eind 2016 een mooie kampeerbus gekocht. Hier gaan wij alle landen in Europa, behalve landen waar men links rijdt en de eilanden, bezoeken. Hier denken wij een jaar tot anderhalf jaar over te doen. Natuurlijk mag de hond ook mee! Vergeet ons vooral niet te volgen op Instagram!

Waar ben ik mee bezig?

Eigenlijk ben ik met van alles bezig.Ik probeer zoveel mogelijk zelf te doen, dus ik kan af en toe erg druk zijn. Op het moment ben ik met de volgende ‘dingen’ het meeste bezig:

  • Affiliate marketing
  • Website maken voor mezelf
  • Blogs schrijven voor eigen websites
  • Edelstenen blog
  • Mensen advies geven
  • Verdiepen in vlogs
  • Verdiepen in e-books
  • Mijn Online Inkomen weer een goede update geven

Komen er nog updates?

Oké, deze vraag heb ik erg vaak gekregen. Logisch ook, want ik ben al even (sinds juni 2015) niet meer actief geweest. Om de vraag kort te beantwoorden: Ja, jullie kunnen weer maandelijks updates verwachten over mijn online inkomen.

Hoeveel uur per week werk ik?

Ik werk gemiddeld tussen de 30 en 40 uur per week met af en toe een uitschieter omhoog. Wel neem ik regelmatig vakantie om bijvoorbeeld een Stedentrip naar Sofia te maken of lekker naar de zon te vliegen. Mijn inkomen is voor een klein deel passief, maar voor de rest is het gewoon keihard werken. Ik heb helaas geen snel-rijk-methode gevonden. Wel heeft mijn werk enorm veel voordelen, maar dat snappen jullie vast ook wel.

Wat wil ik bereiken met Mijn Online Inkomen?

De website ben ik niet begonnen om op te scheppen over hoeveel ik verdien. De eerste maanden verdiende ik slechts een leuk zakcentje bij. Dit is echter gegroeid tot een goed en volwaardig inkomen. Toch vind ik het nog steeds leuk om dit te delen. Waarom zou ik alleen mijn inkomen delen als het een paar honderd euro is en niet als ik duizenden euro’s verdien? Ik hoop met Mijn Online Inkomen jullie te kunnen inspireren om zelf ook eens wat online te gaan doen en de horizon te verbreden. Tevens staan er op de website advertenties en affiliate links, waar ik wat mee verdien. Hoeveel dit is? Dat zie je terug in mijn online inkomen verslagen!