Home Geld online verdienen

Geld online verdienen

Geld online verdienen

Home Geld online verdienen

Maart 2017 – Inkomen verslag €8568,03

Adsense Infonu inkomsten

Zoals beloofd hierbij mijn online inkomen van de afgelopen maand. Dit is het eerste volledige income report sinds ergens halverwege 2015. Mijn algemene verslag over het inkomen van 2016 heb ik wel geschreven. De eerste maanden van 2017 waren ongeveer gelijk aan maart. Vandaar dat ik heb besloten gewoon vanaf hier de draad weer op te pikken. Maart 2017 Je hebt...

Schrijven voor InfoNu

Ik ben sinds 2012 lid van de website InfoNu.nl . Op deze website is het mogelijk om gratis zelfgeschreven artikelen te plaatsen. Bij deze artikelen worden advertenties weergegeven door het advertentienetwerk van Google. Dit netwerk heet Adsense, en is voor veel van mijn eigen websites ook een belangrijk verdienmodel. In een latere blog zal ik uitleggen hoe Adsense werkt...

Schrijvers inhuren op Elance en gratis connects

Met enige regelmaat huur ik schrijvers, webdesigners en programmeurs in. Dit doe ik bewust niet op Nederlandstalige website, maar op Elance. Dit bedrijf heet vanaf 2016 Upwork. Voordat ik mijn geld overmaakte naar Elance om daar mijn ‘personeel’ van te kunnen betalen, heb ik goed research gedaan. Een aantal punten kwamen duidelijk naar boven op meerdere websites: Het goedkoopste bod...