Home » De WP Rocket instellingen die voor mij werken

De WP Rocket instellingen die voor mij werken

WP Rocket tutorial

Ik werk al jaren met de WP Rocket caching plugin. Waar ik eerder nog met gratis plugins tevreden was, was ik dat al snel niet meer. WP Rocket staat geïnstalleerd op al onze websites binnen het netwerk. WP Rocket is een plug-in voor caching en prestatie-optimalisatie om de laadsnelheid van WordPress-websites te verbeteren. Je kan WP Rocket in minder dan 3 minuten installeren en configureren met behulp van de onderstaande afbeeldingen. De websites waarop WP Rocket staat geïnstalleerd zijn vrijwel allemaal thema’s van Codetipi, zoals 15Zine en het nieuwe Zeen thema voor WordPress. Vanzelfsprekend raad ik deze thema’s ook zeker aan.

Optimale instellingen WP Rocket plugin

Het instellen van de plugin is erg eenvoudig, maar je moet wel een keuze maken tussen een aantal instellingen. In de onderstaande afbeelding laat ik de instellingen zien zoals deze op onze websites staat geconfigureerd. Zo neem ik je stap voor stap mee en kun je jouw website ook voorzien van een premium caching-plugin.

Cacheinstellingen

Cache WP Rocket plugin instellen 1

Bestandsoptimalisatie

Bestandsoptimalisatie WP Rocket

CSS optimaliseren

CSS laden WP Rocket

Javascript

Javasript WP Rocket

Afbeeldingen laden

Afbeeldingen media lazyload WP Rocket

Preloaden

Preload WP Rocket instellingen
nv-author-image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *